Καταγγελία των Αγωνιστικών Κινήσεων Μαθηματικού Αθήνας

Μ.Α.Σ.: Μόνοι σε Αγώνες και Συνελεύσεις

"Οργανώνουμε μαζί την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας"

Το παραπάνω είδαμε σε κάλεσμα  του Μ.Α.Σ.  για Γενική Συνέλευση που μοιράστηκε χθες, Πέμπτη 19/6.

Πως οργανώνουμε μαζί την Γ.Σ. όταν οι φοιτητές λίγες ώρες πριν απλώς καλούνται να πάνε σ’ αυτήν;

Πως οργανώνουμε μαζί την Γ.Σ. όταν την κανονίζει μόνο του το Μ.Α.Σ. χωρίς να καλεί και να ενημερώνει τις υπόλοιπες δυνάμεις;

Τι Γ.Σ. θα ήταν αυτή άραγε όταν θα ακουγόταν μόνο η άποψη του Μ.Α.Σ.;

Στο ίδιο κείμενο αναφέρουν ότι την Δευτέρα 16/6 έκαναν πρόταση στο Δ.Σ. για την διεξαγωγή Γ.Σ. η οποία και απορρίφθηκε. Αφού λοιπόν ήθελαν τόσο πολύ να γίνει αυτή η Γ.Σ. γιατί δεν την έτρεξαν από την Δευτέρα και περίμεναν λίγες ώρες πριν την Συνέλευση; Μάλιστα στην εκδήλωση του Συλλόγου την Τετάρτη 18/6 όταν οι Αγωνιστικές Κινήσεις τόνισαν την αναγκαιότητα διεξαγωγής Γ.Σ. (κάνοντας πρόταση και προς το Δ.Σ.) το Μ.Α.Σ. , όπως και οι υπόλοιπες δυνάμεις, το πέρασε στα ψιλά γράμματα χωρίς καμία αναφορά στην προτάση της για νέα Γ.Σ. την επόμενη ακριβώς μέρα.

Είναι φανερό πως όλα τα παραπάνω δεν είναι τυχαία αλλά ένα ακόμα μικροκομματικό παιχνίδι του Μ.Α.Σ. , καθώς και η Γ.Σ. που ήθελε να πραγματοποιήσει δεν είχε σκοπό την οργάνωση του συλλόγου ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση που δεχάμαστε με το νέο οργανισμό και τις απολύσεις των διοικητικων υπαλλήλων. Για τον λόγο αυτό καταγγέλουμε το Μ.Α.Σ. και όσους χρησιμοποιούν τέτοιου είδους πρακτικές, που το μόνο που θέλουν και καταφέρνουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις ότι κινητοποιούν τους Συλλόγους ενώ στην ουσία τους αποσυγκροτούν. Σημασια δεν έχουν οι εντυπώσεις όσο αγωνιστικά καλυμμένες και αν ειναι, αλλά ουσιαστικές πράξεις που κινητοποιούν τους Συλλόγους. Αυτό λοιπόν που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι πολιτικες δυνάμεις είναι ότι οι Σύλλογοι δεν είναι τσιφλίκι κανενός και ότι μόνο συλλογικά μπορούμε να οργανώσουμε την πάλη μας μέσα από τις Γ.Σ.