Πανελλαδικό συντονιστικό των Αγωνιστικών Κινήσεων, στις 2-3 Νοέμβρη, στην Ιατρική Αθηνών

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις, καλούν τους φοιτητές που βρέθηκαν μαζί τους και στο πλάι τους σε κίνηση μέσα στους φοιτητικούς συλλόγους και στον δρόμο, να συμμετάσχουν μαζικά στην διήμερη διαδικασία συντονιστικού στις 2-3 Νοέμβρη, στην Ιατρική σχολή Αθηνών.

Σε μία περίοδο που το σύστημα και η κυβέρνηση ανοίγει ολομέτωπη επίθεση απέναντι στα δικαιώματά μας στις σπουδές, στην δουλειά, στις ελευθερίες αλλά και στην ίδια την ζωή αλλά και που φαίνεται να εκφράζεται και ένας αναβρασμός των φοιτητών, μέσα από τις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων, χρειάζεται να προβληματιστούμε, να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και να χαράξουμε κατεύθυνση για την περίοδο που έρχεται μπροστά μας. Για να πολιτικοποιηθεί η αντίσταση των φοιτητών, να πάρει συνολικότερα χαρακτηριστικά και τελικά να καταφέρει να φέρει νίκες, απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ, η οποία συνεχίζει επάξια το έργο του προκατόχου της, ΣΥΡΙΖΑ.

Να συμβάλλουμε στην συγκρότηση μαζικού φοιτητικού κινήματος ενάντια στους ταξικούς φραγμούς που θέλουν να δημιουργήσουν ένα πανεπιστήμιο για λίγους και εκλεκτούς, ενάντια στην πειθάρχηση και την εντατικοποίηση που θέλουν να μας έχουν στο τρέξιμο, με σκυμμένο το κεφάλι μες στο πανεπιστήμιο ετοιμάζοντάς μας για τον εργασιακό μεσαίωνα που έχουν διαμορφώσει οι πολιτικές του συστήματος.

Στα παραπάνω θέλουμε να συμβάλλει η διαδικασία του συντονιστικού μας διημέρου, στις 2-3 Νοέμβρη, με έναρξη στις 2.00 μ.μ. το Σάββατο 2/11, στον χώρο της Ιατρικής σχολής Αθηνών.