ΒΟΛΟΣ | Καταγγελία για το κλείσιμο της κατάληψης του Θόλου

!!! Καταγγέλουμε το κλείσιμο του Θόλου, το λουκέτο στην πρώτη μέρα της κατάληψης των φ.σ. του Θόλου !!!

 

Χωρίς καμία σοβαρή εξήγηση ή ανακοίνωση από την μεριά των Δ.Σ. και των δυνάμεων που παρεμβαίνουν στους φ.σ. των σχολών του Θόλου, από σήμερα το μεσημέρι φοιτητές προσπαθούν να προσεγγίσουν την Κατάληψη και αντικρίζουν λουκέτα σε κάθε είσοδο.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΘ.

 

50χρόνια μετά το Πολυτεχνείο, την εξέγερση που με αίμα κατοχύρωσε το Λαϊκό Άσυλο αγώνων, τολμούν να βάζουν χέρι στους χώρους ασύλου με λογικές λοκ-άουτ, με πρακτικές κρατικής τρομοκρατίας, με τοποθέτηση μπάτσων, περιπολικών και ασφαλιτών γύρω από το χώρου του πανεπιστημίου.

 

Τολμούν να αναιρούν ξεδιάντροπα τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων κάθε φ.σ. για τον τριήμερο εορτασμό του Νοέμβρη του '73!

 

ΑΣΥΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ.

 

!!! Καταγγέλλουμε τον αστυνομικό έλεγχο σε μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων Βόλου που στεκόταν κοντά στο κτήριο, καταγγέλλουμε την τρομοκρατία που εξαπολύεται από αστυνομικές δυνάμεις και ασφαλίτες !!!

 

Καταγγέλλουμε τον έλεγχο και τραμπουκισμό που δέχτηκε μέλος μας από αστυνομικό, όταν προσέγγισε το συγκρότημα του Θόλου για την διεξαγωγή της προγραμματισμένης, προπαγανδισμένης εκδήλωσής μας για το Πολυτεχνείου του '73. Ολόκληρο το κέντρο της πόλης, αυτή τη στιγμή βρίσκεται ζοσμένο από περιπολικά και ομάδες ασφαλιτών που σκορπίζουν ελέγχους και τρομοκρατία στο λαό και την νεολαία του Βόλου που επιθυμεί να προσεγγίσει το κλειστό πανεπιστήμιο.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 

!!! Καταγγέλουμε τα ψέματα της ΠΚΣ για την κατάσταση που επικρατεί, για την άρνησή της να δώσει μια πιστική απάντηση στο τι ακριβώς συμβαίνει στο Θόλο και στους φ.σ. όπου έχει συσχετισμό δύναμης !!!

 

Την στιγμή που συναγωνιστές μας βρίσκονταν έξω από τα λουκέτα και τις κλειστές πόρτες, η ΠΚΣ υποστήριζε ότι ο Θόλος ήταν ανοιχτός (!) και μέσα διεξάγοταν εκδήλωση στα πλαίσια της κατάληψης των φ.σ.

 

Οι υπόνοιες για συγκέντρωση φασιστών έξω από το Θόλο, αρχικά, πέφτουν στο κενό καθώς καμία τέτοια συγκέντρωση δεν έχει ανακοινωθεί/πραγματοποιηθεί και, δεύτερον, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ την απουσία οποιουδήποτε αντιφασιστικού καλέσματος από τις Αριστερές δυνάμεις του Θόλου και των φ.σ. για να απαντηθεί και να σπάσει οποιαδήποτε πιθανή προσπάθεια διεξαγωγής τέτοιας ακροδεξιάς συγκέντρωσης!!!

 

Ως Αγωνιστικές Κινήσεις, καλούμε την φοιτητική νεολαία και το λαό του Βόλου να καταγγέλλουν το κλείσιμο της κατάληψης και την καταπάτηση του Ασύλου.

 

Καλούμε την φοιτητική νεολαία και το λαό της πόλης, να πλαισιώσει κάθε αντιιμπεριαλιστική-αντιφασιστική εκδήλωση, συγκέντρωση, κατάληψη και την διαδήλωση στις 17 Νοέμβρη!